Back to All Events

Sneak Preview Workshop Bouwen & Behouden Excellente Teams (Dutch)

  • Casa 400 4 Eerste Ringdijkstraat Amsterdam, NH, 1097 Netherlands (map)

Hoe komt het toch dat de samenwerking in sommige groepen zeer problematisch verloopt, terwijl andere teams schijnbaar moeiteloos samenwerken en excelleren?! Leer over de dynamiek van teams, het onderkennen van verschillende fasen, je eigen (culturele) perspectief en hoe je kunt sturen op de onderstroom!

Workshop preview voor leiders van professionele teams en HR professionals.

27 juni 2016 - 13:00 – 17:00

 Casa 400, Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

13:00 Ontvangst met koffie en thee, kennismaken.

13:30 Introductie; verwachtingen van de Sneak Preview. Onderwerpen:

·      S-curve en Fasen van een Team.

·      Ego-posities

·      Diverse Perspectieven op Leiderschap en een goed Team.

·      Jouw Positie in een Team.

·      De Waarde voor jouw Team.

17:00 Afsluiting en mogelijkheid tot borrel en napraten.

 

Workshopbegeleiders:

Kim Nathan, Docent & (Team)coach Kouwenhoven Opleidingen. Kim is gepokt en gemazeld consultant én ondernemer. Bij KPMG ondersteunde ze 12 jaar lang organisaties met verander-trajecten, innovaties en marktgerichter werken. Ze leert directies en managers ook zélf te veranderen als ze dat van hun medewerkers vragen. Kim heeft de afgelopen 10 jaar verschillende retail-bedrijven opgezet en geleid. Nu combineert ze al haar ervaringen in Kouwenhoven Opleidingen.

Nita Korsten, Intercultural Consultant Crust Young. Nita helpt door workshops, coaching en advies bij het verbeteren van de internationale samenwerking binnen organisaties. Bedrijven en hun medewerkers krijgen weer lol in grenzeloos zaken doen en weten hun synergie veel beter te benutten waardoor resultaten significant verbeteren. Nita heeft 25 jaar ervaring als manager, trainer en directeur bij een internationaal adviesbureau en is medeoprichter van Crust Young.

Meld je aan: 

info@crustyoung.com

Bijdrage locatie en catering: 50 Euro p.p. excl BTW